FOA Århus Seniorklub

Tilmelding til klubarrangementer (på grund af forplejning) skal ske senest en uge før arrangementet til Kirsten Lind på tlf. 60 16 08 07 eller e-mail kirsten-lind@outlook.dk eller på klubbens hjemmesiden www.foa-aarhus-seniorklub.dk
Hvor intet andet er anført afholdes klubbens arrangementer på Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C.

Fra blå blink til rollator

Foredrag af Heinz Svoldgaard Hvid. Politimanden, der endte som førtidspensionist. Et alvorligt færdselsuheld under en biljagt og flere voldelige overfald i tjenesten har i dag gjort ham stærkt invalideret og afhængig af hjælpemidler og stærk medicin. Foredraget gennemgår det arbejdspres politimanden skal være forberedt på hver dag. F.eks. fangst af røvere, drabsmænd, voldsbøller, brug af stav og pistol m.m.
  • Tidspunkt og pris

Forplejning: Franskbrød.
Pris: 30 kr.
Tid: Tirsdag den 17. september 2019, kl. 13.30

Musikere og mennesker i Århus

Anders Errboe, musiker, rejsefører og forfatter, fortæller om sit liv med musik. Østjysk Musikforsyning og teater har bragt mange gode møder med mennesker i Århus og ude omkring. Med smil på læben og kontrabas under armen vil beretningerne på passende steder bliver afbrudt af lidt sang og musik.
  • Tidspunkt og pris

Forplejning: Franskbrød.
Pris: 30 kr.
Tid: Tirsdag den 1. oktober 2019, kl. 13.30

Hyggemøde med banko og kinesisk lotteri

  • Tidspunkt og pris

Forplejning: Franskbrød.
Pris: 30 kr.
Tid: Tirsdag den 15. oktober 2019, kl. 13.30

Gammel, ældre, ældst – hvad vil du helst?

Foredrag v/Jørgen Skammeritz. I dette foredrag fabulerer Jørgen over det, vi gerne vil bruge den sidste del af livet til. Forslag til hvad vi kan gøre for at holde os friske. Hvordan bevarer vi vores gode humør i seniortilværelsen etc. Et inspirerende og humoristisk foredrag.
  • Tidspunkt og pris

Forplejning: Franskbrød.
Pris: 30 kr.
Tid: Tirsdag den 5. november 2019, kl. 13.30