Medlemsfordele hos FOA Århus

Pensam Forsikring

FOA har en aftale om billige forsikringer med PenSam. Som medlem af FOA får du blandt andet:  

FOA Indboforsikring – kun 1.390 kr. om året

10% rabat på en række andre forsikringer

Ekstra elevrabat – FOA Indboforsikring for under 100 kr. om måneden

Ingen selvrisiko, hvis du ikke har haft skader i 2 år

Intet papirarbejde ved mindre skader

Erstatning sættes hurtigt ind på din konto

Se hvad det koster, eller tal med en rådgiver.

På PenSams hjemmeside kan du beregne, hvad en forsikring koster. Du kan også tale med en rådgiver hos PenSam alle hverdage 8.30-16.00 på tlf. 78 79 23 55

Attraktive forsikringer i TJM Forsikring

Som medlem af FOA Århus kan du købe forsikringer i TJM Forsikring. Du får gode dækninger, konkurrencedygtige priser og personlig service – og er du medlem af FOA Århus og kunde hos TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder.

Vi har Danmarks mest tilfredse forsikringskunder
TJM Forsikring har gennem flere år haft Danmarks mest tilfredse forsikringskunder, bl.a. fordi rådgivning og kundeservice prioriteres højt. Samtidig betyder den begrænsede kundekreds, at administrationsomkostningerne er næsten det halve af andre forsikringsselskabers.

Forsikringer der passer til dig
TJM Forsikring tilbyder alle de forsikringer, du typisk har brug for som privatperson. Du får din egen lokale forsikringstillidsmand, som kan hjælpe med at finde frem til de forsikringer, der passer til dig og dit liv her og nu. Forsikringstillidsmanden hjælper også med alt det praktiske i forbindelse med køb af forsikringer mv. Med 80 forsikringstillidsmænd, fordelt over hele landet, er der altid én i nærheden af dig. Kundeservice, skadebehandling og administration varetages af medarbejdere på hovedkontoret i Valby.

En stærk familie
TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det sikrer økonomisk soliditet og del i en række attraktive fordelsaftaler.

Som kunde støtter du – uden at det koster dig ekstra – TrygFondens arbejde med at skabe mere tryghed i Danmark. Samtidig er du automatisk medlem af TryghedsGruppen og har dermed hvert år mulighed for at få udbetalt bonus.

Ring på telefon 70 33 28 28 og hør, hvor nemt du bliver kunde hos TJM Forsikring.

Læs mere på www.tjm-forsikring.dk/fagforbund og på Facebook https://www.facebook.com/tjmforsikring/

Tivoli Friheden - rabat med PlusKort

Køb dine entrébilletter og turbånd med rabat!
Tivoli Friheden er Aarhus’ forlystelsespark placeret i gåafstand fra centrum i den smukke Marselisborg Skov. I Friheden kan du, uanset om det er sommer, efterårsferie eller jul, opleve mere end fire rutsjebaner, 40 forlystelser, boder, spil og legepladser.

Gå ind på www.pluskort.dk/tivolifriheden og køb billige billetter til Tivoli Friheden.