FOA FORDELE

Medlemsfordele hos FOA Århus omfatter en lang række rabatter og meget billige forsikringer hos Tjenestemændenes Forsikring, PenSam Forsikring samt PenSam Bank med lønkonto, hvor du får tre procent. Plus meget mere.

Som medlem af FOA har du selvfølgelig adgang til et stærkt fagligt fællesskab. Vi kan hjælpe dig, når du har brug for det. Det omfatter blandt andet kompetent juridisk hjælp og inspiration til faglig udvikling, løntjek, overenskomster og ikke mindst gode rabatter på indkøb og oplevelser og stærke priser på både forsikringer og bank. 

Her på siden kan du få et overblik over, hvilke muligheder du har som medlem af FOA. Hvis du har brug for personlig kontakt, er vi altid parate på telefon 8936 6666. God fornøjelse.

Som medlem af FOA får du mange fordele: Gode rabatter på indkøb og oplevelser, kompetent juridisk hjælp og inspiration til faglig udvikling for at blot at nævne nogle få. Vi har den faglige ekspertise, fordi mange af os har samme baggrund som dig og er med til at forme uddannelserne, og på den måde kan vi også give dig den bedste rådgivning.

Hos FOA Århus har du helt eksklusivt mulighed for at få forsikringer hos Tjenestemændenes Forsikring, der flere gange er blevet fremhævet som en meget billig forsikring. 

Med FOA Pluskort får du rabat på en lang række oplevelser – blandt andet Tivoli Friheden i Aarhus. Læs mere om de mange fordele ved FOA Pluskort her.

Betaler du for meget for dine forsikringer? Som medlem af FOA har du adgang til gode, billige forsikringer hos PenSam.

Får du nok ud af dine penge i banken? Vil du have en lønkonto med en af landets højeste renter? Har du en bank, hvor du kan få en gebyrfri hverdag og din egen rådgiver?